Klaipėdos sunkiaatlečiams – nugalėtojų taurė

Tarp merginų iki 17 metų lygių neturėjo klaipėdietė Kotryna Selezniova. Ant antrojo prizininkų pakylos laiptelio stovi kita mūsų miesto atstovė – Karina Malyševa.

Klaipėdoje vykusiame tarptautiniame „Grand Prix“ sunkiosios atletikos turnyre, kuriame varžėsi įvairių Lietuvos miestų sunkiaatlečiai ir svečiai iš Latvijos ir Estijos, Klaipėdos „Viesulo“ sporto centro auklėtiniai pelnė daugybę medalių ir komandinėje įskaitoje iškovojo nugalėtojų taurę.

Antrąją komandinę vietą iškovojo Degaičių sunkiaatlečiai, trečiąją – Telšių atstovai.

Pagal Sinklerio skaičiavimo lentelę klaipėdiečiai dominavo tarp vyriausių dalyvių – iki 17 metų: tarp vaikinų geriausiu tapo Neilas Gineikis (treneriai Vincas Šlevinskis ir Algimantas Trajanauskas), tarp merginų – Kotryna Selezniova (treneris Regimantas Norvilas).

Tarp mergaičių iki 15 metų lydere pripažinta Milena Norvilaitė (treneris R. Norvilas).

Tarp berniukų iki 13 metų lygių neturėjo marijampolietis Rasvydas Asijevičius, tarp penkiolikmečių – latvis Madis Urbans.

Dar keli mūsų sunkiaatlečiai pagal Sinklerio skaičiavimo lentelę prasibrovė ir į trejetukus. Tai – Karina Malyševa (iki 17 metų – 2 vieta, treneris Mantas Žvirblys), Oskaras Keraitis (iki 17 metų – 3 vieta, tr. V. Šlevinskis ir A. Trajanauskas) ir Austėja Šeiningaitė (iki 15 metų – 3 vieta, tr. V. Šlevinskis ir A. Trajanauskas).

„Džiugu, kad auga nauja perspektyvi Klaipėdos lyderių karta. Gerėjantys rezultatai ir iškovoti medaliai teikia papildomų vilčių ateičiai. Panašios repeticijos su pajėgiais Latvijos ir Estijos bendraamžiais – gera proga pajusti varžybų atmosferą ir savo lygį“, – sakė Lietuvos sunkiosios atletikos rinktinės treneris klaipėdietis Vincas Šlevinskis.