Jaunuosius sunkiaatlečius aplankė Kalėdų senelis

Klaipėdos sunkiosios atletikos sporto centre baigėsi tradicinis, jau 24-asis, kalėdinis jaunųjų sunkiaatlečių turnyras. Šįkart varžėsi per 50 jaunųjų Klaipėdos, Kretingos ir Telšių stipruolių iki 15 metų.

Šventišką nuotaiką pagyvino Kalėdų senelio apsilankymas. Jis apdovanojo nugalėtojais bei prizininkais tapusius mažuosius sportininkus diplomais, medaliais, saldumynais, o vaikučiai, kurie Kalėdų seneliui dainavo ir gražius eilėraščius deklamavo, gavo kalėdinių saldainių.

Svarbiausiai, kad visą dieną vykusi turnyrą stebėjo, džiaugėsi ir už sėkmingus pasirodymus plojo mamytės ir tėveliai. Po renginio Kalėdų senelis sportininkus ir tėvelius vaišino „Žemaitijos pieno“ „Baltoji varnelė“ ledais.

„Kalėdų senelis jau 24 kartą atskrenda su sraigtasparniu ir nusileidžia Klaipėdos centriniame stadione, o čia jaunųjų sunkiaatlečių laukia smagus turnyras. Gražios tradicijos prieš gražiausias metų šventes“, – pasidžiaugė Lietuvos sunkiosios atletikos federacijos prezidentas Bronislavas Vyšniauskas.

Tarp mergaičių šiame turnyre išsiskyrė ir pirmąją vietą iškovojo Klaipėdos „Viesulo“ sporto centro auklėtinė Kotryna Selezniova (treneris Regimantas Norvilas).

Tarp berniukų įvairiose svorio grupėse daugybę medalių iškovojo „Viesulo“ auklėtiniai.

„Smagus turnyras. Vaikams reikia panašių šventinių renginių. Tai mūsų tradicija ir vaikai su malonumu dalyvauja šiame kalėdiniame turnyre“, – džiaugėsi sunkiosios atletikos treneriai Vincas Šlevinskis, Mantas Žvirblys, Algimantas Trajanauskas, Regimantas Norvilas ir Stasys Mėčius.

Jam antrino ir Telšiuose treneriu dirbantis Modestas Šimkus.

„Vaikai su džiaugsmu iš Telšių vyksta į Klaipėdą, nes žino, kad čia bus smagus turnyras. Vaikai pasivaržė, gavo dovanų ir patyrė džiugių emocijų. Ko gi daugiau reikia?„, – kalbėjo M. Šimkus.

PROTOKOLAS