Sunkiaatlečiai dalyvavo didžiausio Baltijos šalyse sporto klubo atidaryme


Praėjusį šeštadienį Lietuvos sunkiaatlečių rinktinė dalyvavo Kaune, prekybos centre „Mega“, didžiausio Baltijos šalyse sporto ir sveikatingumo centro „VS Fitness“ atidaryme.
Olimpinis prizininkas Aurimas Didžbalis, Europos suaugusiųjų vicečempionas Žygimantas Stanulis, Europos jaunių prizininkas Povilas Valskis, Europos ir pasaulio čempionatų dalyviai Sergejus Lichavojus, Tomas Ličinchai ir dar būrys sunkiaatlečių su Lietuvos rinktinės treneriu ir Lietuvos sunkiosios atletikos federacijos prezidentu Bronislavu Vyšniausku išbandė naujojo sporto klubo treniruoklius, į atidarymą susirinkusiems sporto mėgėjams pateikė konsultacijų, ragino juos įsilieti į aktyviai ir sveikai sportuojančiųjų būrį.
Daugiausiai dėmesio sulaukė Rio de Žaneiro bronzos medalio laimėtojas A. Didžbalis. Jis šiltai bendravo su gerbėjais, noriai su jais fotografavosi ir dalijo autografus.
„Sporto centras išties galingas – bendras plotas – net 7500 kv. m. Įdomiausia tai, kad į šį Kauno sporto klubą investavo klaipėdiečiai. Klaipėdos žmonės užsiima ne tik klaipėdiečių, bet ir kitų miestų sveikatinimu, sporto propagavimu. Tai džiugina“, – sakė Lietuvos sunkiosios atletikos prezidentas B. Vyšniauskas.
Šis sporto centras kauniečiams bei miesto svečiams siūlo itin didelį paslaugų spektrą. Čia treniruotis gali tiek teniso, skvošo, slidinėjimo, fitneso, dviračių ar kovų menų entuziastai, norintys mankštintis aerobikos ar moderniose šokių salėse. Taip pat yra ir pirčių zona su relaksaciniais poilsio kambariais.
Sporto klube įrengta alpinizmo siena, kovų menų salė.