Šilutės sporto mokykla atšventė 60 – metį

Šilutės kultūros ir pramogų centro fojė bei salė spalio 7 – osios pavakare tviskėjo nuo medalių ir taurių. Šią dieną Šilutės sporto mokykla šventė 60 – ies metų jubiliejų. Pasveikinti jubiliatų atvyko Savivaldybės meras Vytautas Laurinaitis, Administracijos direktorius Sigitas Šeputis, Seimo Pirmininko pavaduotojas Kęstas Komskis, Seimo narys Artūras Skardžius, Lietuvos sporto federacijų atstovai, olimpinis prizininkas Aurimas Didžbalis.

Šią dieną kiekvienas prisiminė istorines pergales, pasiektas Lietuvoje ir tarptautinėse arenose, pergales, kurios prasidėjo ne kur kitur, o Šilutės sporto mokykloje. Ne vienas buvęs auklėtinis atvykęs pagerbti Sporto mokyklos atskirų šakų sportininkus minėjo, kad ši vieta yra pradžių pradžia, kur prasideda daugelio sportininkų karjera ir to niekada nereikia užmiršti.

Meras Vytautas Laurinaitis pasveikino buvusius ir esamus trenerius, Sporto mokyklos auklėtinius. Linkėjo ir toliau kurti savą istoriją, džiuginti kraštiečius ugdant dabarties ir ateities sportininkus. Meras prižadėjo, kad Sporto kompleksas bus pradėtas statyti artimiausiu metu.

Šventės metu svečius džiugino Šilutės meno mokyklos pučiamųjų instrumentų fanfarinis orkestras „Pamarys“, šokėjų grupė „Pamarietė“, dainininkas Valdas Lacko, Šilutės krepšinio šokėjos „Atėnė“.